Draga Anca,

Iti scriu tie cea care vei citi peste un timp aceste randuri…Vreau sa iti amintesti tot ce ai trait..sper pentru a avea cateva povesti bune de spus sau daca cumva lumea aceasta se indreapta spre declin in forma ei asa cum o stiai..sa iti amintesti.

Cluj, 18 martie

Astazi m-am trezit plina de viata..in mod normal sunt ca un mic robot..dar azi lumina calda a zilei m-a bucurat mai mult ca de obicei. Incepe sa capete o rimicitate..intru in rutina lucrurilor putin cate putin.. Deschid laptopul, interesant.. jobul pare sa fie prezent mereu in viata mea.. chiar si dupa ce inchid laptopul.. dar asta e.

Singurul lucru ce ma sperie este ca va veni primavara si nu voi profita de ea..da, faptul ca lucrurilor vor avea o alta turnura decat ma astep ma sperie iar..

Citesc stirile.. sunt inca cele de ieri pe care oricum le-am citit..la ora 10 afiseaza numarul nou, ma urmareste in mod paradoxal senzatia ca trebuie sa stiu, desi nu ma ajuta la nimic.

Cafeaua de azi si laptopul imi dau senzatia ca traiesc o normalitate..insa e numai o iluzie..lumea se intampla in continuare insa pluteste nesiguranta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s